Mit ad nekem a jóga?

Megnyugvást. 

Folyamatosan rohantam nem csak a hétköznapokban, hanem a futópályán is. 

Sokszor kérdezték tőlem, hogy mi elől futok..

A jógában nem lehet kapkodni. Ez egy hosszú utazás, ahol közelebb kerülsz önmagadhoz, önmagad legjobb, legteljesebb és legszerethetőbb verziójához.  Türelemre, elfogadásra tanít magaddal és másokkal szemben is. Nem csak a testedet, hanem az egész életedet átformálja. Egy menedék a rohanó hétköznapokban, ahol van időd magadra, van időd elcsendesíteni a gondolataidat. Csak te vagy és a jóga. Megszűnik a külvilág és van időd megismerni önmagadat. Mindenki máshonnan indul és más tempóban halad, de aki egyszer rálépett, tudni fogja, hogy jó úton jár.

A sérelmek, a fájdalmak, a harag, a kimondatlan szavak, a megválaszolatlan kérdések a saját kiteljesedésünket korlátozzák. Meg kellett tanulnom elengedni. Elengedni mindent, ami nem engem szolgál. Megtanultam a jóra fókuszálni, megtanultam mit jelent az elengedés és a legfontosabbat, hogy szeressem és tiszteljem magam. Annyit kaptam, hogy úgy éreztem nekem is adnom kell másoknak! Mindig olyan ember voltam, aki szeretett adni és úgy érzem megtaláltam a legjobb módot erre, a jógát.  

Mit ad nekem a jógaoktatás?

A hatalmas beszélgetések az órák után, a bizalom és a szeretet egymás iránt. A sikertörténetek, a látható fejlődés a vendégeken, amit hatalmas mosoly kísér.  A hosszú levelek, amiket könnyes szemmel olvasok és rengeteg erőt merítek belőle.  Az órák utáni mély beszélgetések, ahol barátságok születnek. A rengeteg mosoly, sikerélmény és a folyamatos fejlődés, amit az óráim alatt látok a vendégeimen.

Hihetetlen érzés, hogy milyen érzelmeket tudok a felszínre hozni 1-1 óra folyamán. Nincs annál nagyobb elismerés, amikor az óra végén megölel valaki a könnyeivel küszködve és csak annyit mondd: köszönöm, pont erre volt szükségem.

Adni és kapni. Nekem erről szól a jóga.

Úgy érzem hazaértem.

Egy kis gyakorlás..

Shopping Cart